De Jong redt Milan in thuisduel tegen Sampdoria

12 april 2015, 22:41

Dankzij Nigel de Jong heeft AC Milan een puntje overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Sampdoria. De middenvelder van het Nederlands elftal schoot zijn ploeg een kwartier voor tijd langszij.

Of het doelpunt daadwerkelijk op naam van De Jong komt, is afwachten. De omhaal van de Nederlander werd dusdanig van richting veranderd door een tegenstander, dat de goal ook gegeven kan worden aan de Sampdoria-verdediger. Het zal De Jong weinig uitmaken, belangrijk is vooral dat zijn ploeg door het doelpunt toch nog een puntje pakte. Daar zag het even niet naar uit, want na de pauze had Roberto Soriano de bezoekers op voorsprong gezet. Hij rondde af na een geweldige actie van teamgenoot Samuel Eto'o.

Bij AC Milan voerden supporters voor en tijdens het duel actie, uit onvrede over de huidige situatie bij de roemruchte club. Met spandoeken brachten ze de hashtag #saveacmilan onder de aandacht. Bij de ploeg stond, naast De Jong, in de persoon van Marco van Ginkel nog een Nederlander aan de aftrap.

Door het gelijkspel staat Sampdoria nu zesde, nummer vijf Fiorentina heeft evenveel punten maar een iets beter doelsaldo. AC Milan blijft steken op de achtste plaats, zeven punten achter de ploeg uit Genoa.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen