KNVB wil materiaalman Heracles voor één duel schorsen

13 april 2015, 17:46

Op maandag verstuurt de KNVB altijd de schikkingsvoorstellen naar betrokkenen die zich op negatieve wijze hebben laten gelden. Normaliter gaat het vrijwel altijd om spelers en trainers, maar de aanklager betaald voetbal van de bond heeft ditmaal een opmerkelijke schorsing voorgesteld. Het wil Arnold Meyer, de materiaalman van Heracles Almelo, voor één wedstrijd schorsen.

De materiaalman heeft zich afgelopen zaterdag tijdens het duel tussen Heracles en Ajax (0-2) volgens de KNVB schuldig gemaakt aan het gebruiken van 'grove taal' tegenover de vierde official. Meyer riep vanaf de bank iets naar de vierde man, bij een inworp die onterecht werd toegekend aan tegenstander Ajax. Kevin Blom verwees Meijer daarop resoluut naar de tribune.

Coach John Stegeman distancieerde zich al van de actie van de materiaalman. "Arnold heeft iets gezegd wat volgens mij niet door de beugel kan. De vierde man was daar een beetje verbaasd over. Het is niet handig van Arnold. Hij mag best wat zeggen, maar hij moet niet gaan beledigen. Dat heb ik hem ook gezegd", zei de trainer van de Heraclieden in De Telegraaf.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen