Fischer is gretig: "Het is aan de trainers om te beslissen"

13 april 2015, 23:42

Viktor Fischer komt steeds dichter in de buurt van een rentree in het eerste van Ajax. De vleugelaanvaller speelde maandagavond voor de vierde keer sinds zijn blessure mee met Jong Ajax, dat op De Toekomst met 0-2 van FC Emmen verloor. De Deen zorgde tegen de Drenten voor de nodige dreiging en hoopt dat hij op korte termijn weer in Ajax 1 te bewonderen zal zijn.

Fischer speelde de gehele wedstrijd mee bij Jong Ajax. "Het ging heel goed vandaag", zegt hij op de clubwebsite over zijn optreden. "Mijn lichaam went steeds meer aan de minuten. Ik voel me sterk, mijn balcontrole gaat steeds beter. Het schot op de paal bijvoorbeeld, daar doet de bal precies weer wat ik wil. Voor mij voelt dat nu net zo goed als een doelpunt. Ik denk dat ik fysiek nog een stap kan maken, maar misschien moet ik daarvoor wel een niveau hoger spelen", hint de Deen naar een kans in de hoofdmacht.

Het is nog niet duidelijk of Fischer komende weekend tot de wedstrijdselectie van Ajax 1 voor het duel met NAC Breda (thuis) zal behoren. Dat wordt vrijdag bekend. "Natuurlijk, ik ben gretig, ik heb dertien maanden niet gevoetbald. Maar uiteindelijk is het aan de trainers om te beslissen. Ik kan wel denken dat ik er klaar voor ben, maar zij zien het beter dan ik."

Op 23 februari kwam Fischer voor het laatst in actie bij de Amsterdamse hoofdmacht, in de thuiswedstrijd tegen AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen