Robben aast nog deze maand op rentree bij Bayern

Ger
14 april 2015, 10:59

Arjen Robben hoopt later deze maand zijn rentree te maken voor Bayern München. De vleugelspeler is momenteel herstellende van buikspierproblemen. De halve finale van de Duitse beker tegen Borussia Dortmund op 28 april moet het decor van zijn terugkeer vormen.

Robben, die vorige maand geblesseerd raakte tijdens het competitieduel met Borussia Mönchengladbach, benadrukt nog maar eens dat zijn revalidatie naar wens verloopt. "Ik ben alweer een beetje aan het bewegen, rij op een fiets en heel binnenkort begin ik met hardlopen", aldus de 31-jarige aanvaller in Bild. "Ik heb al wat blessures gehad, maar dit was een nieuwe ervaring. Je kan veel niet doen. In het dagelijkse leven merk je wat je allemaal met je buikspieren doet. Van opstaan tot op de wc gaan zitten, alles deed pijn. Maar de klachten verdwijnen steeds meer. Lachen gaat me ook beter af."

Als het aan Robben ligt, maakt hij tegen Dortmund zijn rentree. "Ik hoop het. Daarom ben ik ook zo blij en trots dat de ploeg in de vorige ronde van Leverkusen heeft gewonnen. Het zou ook mooi zijn als we in de Champions League tegen FC Porto verder komen. Dan ziet het er voor mij weer een beetje beter uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen