Gall: "Loop niet met een lange neus door het stadion"

Ger
14 april 2015, 11:11

Joop Gall lijkt in stijl afscheid te gaan nemen bij FC Emmen. De trainer loodste zijn elftal maandagavond naar een 0-2 zege bij Jong Ajax. Door de nieuwe driepunter kan de equipe uit Drenthe de play-offs vrijwel niet meer ontgaan.

"Ik ben zo trots dat we dit geflikt hebben. We staan vierde en hebben nog uitzicht op de derde plaats. Daarnaast doen we nog mee in de strijd om de vierde periode", zegt Gall tegen RTV Drenthe. "Het is mooi om te zien dat we de juiste spelers hebben aangetrokken, waarvan we dachten dat die qua karakter en saamhorigheid bij elkaar zouden passen."

De coach kreeg vlak voor de kerstdagen te horen dat de clubleiding na dit seizoen niet met hem verder wil. "Natuurlijk is het frustrerend, vooral ook omdat ik het gevoel heb dat ik hier nog maar net bezig ben. Nee, ik loop door deze successen niet met een lange neus door het stadion. Helemaal niet. Wel is het zo dat de uitdaging om het goed te doen des te groter is."

Gall heeft voor komend seizoen nog geen nieuwe club gevonden. "Wat dat betreft moet ik wel reëel zijn. Veel trainers hadden bij hun club een doorlopend contract. Daarnaast kiezen steeds meer clubs om trainers intern door te schuiven, wat ook vaak een goedkopere optie is. Toch denk ik dat ik na de zomer wel terecht kom."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen