Feyenoord beloont en promoveert keeper Miazek

14 april 2015, 16:05

Kamil Miazek maakt promotie bij Feyenoord. De 18-jarige doelman heeft een nieuw contract getekend, tot medio 2017, en behoort vanaf volgend seizoen tot de A-selectie. Hij wordt als derde keeper de opvolger van Ronald Graafland, wiens contract komende zomer afloopt. Dat meldt Feyenoord op haar website.

De nieuwe verbintenis van Miazek bevat een optie voor nog eens twee jaar, dus als de samenwerking bevalt kan Feyenoord in ieder geval tot de zomer van 2019 over de Pool beschikken. "Het betekent heel veel voor mij dat ik nu een nieuw contract heb mogen tekenen bij Feyenoord en na de zomer mag aansluiten bij de eerste selectie. Dat betekent dat de club veel vertrouwen in mij heeft", zegt de keeper van Feyenoord A1.

Directeur Martin van Geel gelooft in de Pool. "We zien dat Kamil veel mogelijkheden heeft. Hij is drie jaar geleden bij ons in de opleiding gekomen en heeft zich sindsdien als mens en als speler enorm ontwikkeld. Het is niet niets om opeens ver van je vrienden en familie te gaan wonen, maar Kamil is voortreffelijk opgevangen en heeft zelf keihard gewerkt. Hij is niet alleen heel talentvol, maar heeft ook een enorm goede mentaliteit. Daarom bieden wij hem nu de kans om de strijd aan te gaan in het eerste elftal. Het zijn niet de eerste de beste keepers met wie hij moet concurreren, maar Kamil krijgt van ons de tijd en we hebben alle vertrouwen in hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen