De Boer laat Moisander weer spelen: "Dat verdient hij"

14 april 2015, 17:43

Niklas Moisander krijgt toch nog de kans om wat wedstrijden te spelen voor Ajax. In vijf van de laatste zes competitieduels bleef de Fin aan de kant, omdat coach Frank de Boer centraal achterin de voorkeur gaf aan anderen. Maar nu de buit in de vorm van de tweede plaats bijna binnen is, gaat De Boer hem weer speeltijd gunnen. Moisander vertrekt na dit seizoen bij Ajax, hij maakt de overstap naar Sampdoria.

"Hij gaat natuurlijk afscheid nemen en hij verdient het om minuten te maken", zegt De Boer in gesprek met Ajax TV. Dit zal volgens de trainer gebeuren zodra plek twee in de Eredivisie veiliggesteld is, iets dat een formaliteit lijkt nu achtervolger Feyenoord op acht punten gezet is. Overigens is Moisander niet de enige speler die in de laatste duels van het seizoen mag opdraven. "Viktor Fischer zal natuurlijk gaan spelen", kondigt de trainer aan. "De jongens als Lucas Andersen en Riedewald, die de laatste tijd ook weinig gespeeld hebben."

Ajax speelt komend weekend in eigen stadion tegen NAC Breda. Daarna volgt een uitduel tegen PEC Zwolle, de laatste twee wedstrijden van het seizoen zijn tegen SC Cambuur (thuis) en FC Dordrecht (uit).

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen