Fans en 'vrienden' Twente: "Technische staf moet weg"

14 april 2015, 18:08

De achterban van FC Twente heeft het gehad met hoofdcoach Alfred Schreuder en zijn assistenten. In een verklaring op de eigen website laat de 'Vriendenkring FC Twente' weten dat het, evenals 'verschillende supportersverenigingen' van mening is dat de hele technische staf moet vertrekken.

Afgevaardigden van de verschillende supportersverenigingen kwamen maandag bij elkaar, meldt de Vriendenkring. "Enerzijds voor een eerbetoon aan het vijftig jarig jubileum van onze mooie club en anderzijds om gezamenlijk een standpunt te bepalen met betrekking tot de technische staf. De mening dat de voltallige technische staf moet vertrekken, bleek breed te worden gedragen. Deze mening wordt onderschreven door het bestuur van de Vriendenkring, dat de actie van de gezamenlijke supportersverenigingen steunt."

Schreuder is bezig aan zijn eerste jaar als hoofdcoach. Onder zijn leiding zijn de prestaties zeer matig te noemen, bovendien raakte hij onlangs in opspraak omdat hij een buitengewoon royaal contract zou hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen