Fortuna wacht nog op aanbetaling: "Ik blijf optimistisch"

14 april 2015, 22:02

Directeur Martin Masset van Fortuna Sittard liet twee weken geleden weten dat investeerders bereid waren om 2,6 miljoen euro in de club te steken. Geweldig nieuws voor iedereen die Fortuna een warm hart toedraagt, maar voorlopig is er geen cent binnengekomen. Een aanbetaling is nog niet gedaan.

Masset had deze aanbetaling de afgelopen week verwacht. "Dat was inderdaad ook de wens", zegt hij bij 1Limburg. Voorlopig rekent de beleidsmaker erop dat uitstel niet tot afstel leidt. "We zijn de zaken nu aan het formaliseren. Dan zijn er twee onderdelen: de aanbetaling en het contract rondbreien. We hebben besloten als club om alle dingen in één keer goed af te ronden. Deze week zijn die gesprekken aan de gang. Ik hoop dat ik aan het eind van de week iets meer kan vertellen over de aanbetaling en het contract."

Zelf voert Masset niet de onderhandelingen, namens de club doet een stuurgroep dit. "Ik heb vertrouwen in de stuurgroep en in het proces, maar ik heb er geen invloed op dat het op papier rondkomt en dat de betalingen plaatsvinden", geeft de directeur toe. "Ik blijf optimistisch. Maar, zoals ik ook tijdens de informatieavond heb verteld, ik hou een slag om de arm, omdat het ook wel eens anders uit kan pakken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen