Blind wil volgend seizoen met United voor titel gaan

15 april 2015, 12:27

Een reeks uitstekende prestaties heeft Manchester United naar de derde plaats in de Premier League gebracht, één puntje achter Arsenal. Het gat naar koploper Chelsea, dat een wedstrijd minder speelde, is echter nog altijd aanzienlijk: acht punten. Een gooi naar het kampioenschap lijkt Manchester United de komende weken niet meer te kunnen doen, maar Daley Blind hoopt dat dit volgend seizoen anders zal zijn.

Over de vraag of Manchester United volgend seizoen titelkandidaat is hoeft Blind niet lang na te denken. "Manchester United hoort altijd om de titel te vechten. Dus het antwoord op deze vraag is duidelijk", zegt hij op de site van zijn club. Hij wijst op de goede ontwikkeling van zijn team. "Je wil jezelf steeds verbeteren en het is duidelijk dat we veel vooruitgang hebben geboekt. Dat willen we blijven doen, bovendien is heel belangrijk dat we een echt team zijn. We moeten op deze manier blijven werken en beseffen dat ieder duel een finale is."

Komend weekend staat Manchester United tegenover Chelsea, de aanstaande kampioen. Een mooie test voor zijn team, vindt de Oranje-international. "Maar we moeten niet te veel naar Chelsea kijken. We moeten ons eigen spel spelen en ons daarop richten. We moeten uitgaan van eigen kracht en in onszelf geloven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen