"Kijk naar Twente, waar echt een groot probleem is"

15 april 2015, 13:05

Hoofdtrainer Henk Fraser van ADO Den Haag liet woensdag in Voetbal International weten zich zorgen te maken over de situatie bij de club. Volgens hem staat 'alles in de wachtstand' en hobbelt ADO op de transfermarkt opnieuw achter de feiten aan, omdat onduidelijk is welke financiële middelen er voor het nieuwe seizoen zijn. In gesprek met [a,http://www.omroepwest.nl/sport/15-04-2015/ado-directeur-jan-willem-wigt-gaat-gesprek-aan-met-%E2%80%98bezorgde%E2%80%99-henk-fraser,_blank,Omroep West] reageert directeur Jan-Willem Wigt van ADO hierop.

Wigt kan zich niet vinden in de bezorgdheid van Fraser, laat hij weten. Volgens hem zijn de problemen bij ADO Den Haag helemaal niet zo groot. "Kijk naar FC Twente, waar echt een groot probleem is. Problemen van dat kaliber zijn bij ons niet aan de orde", benadrukt hij. De directeur stelt dat er nog voldoende tijd is om de selectie op orde te krijgen voor het nieuwe seizoen en wil hierover op korte termijn gaan praten met Fraser.

"Alle andere clubs zijn actief bezig met versterkingen voor komend seizoen", stelde Fraser in VI. "Bij ons staat alles in de wachtstand. En wat krijg je dan? Dat we, met alle respect, straks weer uitkomen bij de derde en vierde keuzes. Maurice Steijn kaartte die houding in het verleden al aan en daarin heeft hij gewoon gelijk: de club loopt steeds achter de feiten aan, terwijl het verwachtingspatroon weer onverminderd hoog zal zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen