Van der Sar na kritiek: "Aanpak had minder koud gekund"

15 april 2015, 19:19

De supporters van Ajax waren niet gediend van het feit dat de prijzen van ruim tweeduizend seizoenkaarten flink verhoogd werden door de club. Directeur marketing Edwin van der Sar heeft, na een flinke portie kritiek, gereageerd op de maatregel en stelt dat deze beter gecommuniceerd had moeten worden.

De prijzenverhoging schoot bij meerdere fans in het verkeerde keelgat. "We zouden het, met de kennis van nu, anders aangepakt hebben, ja", geeft Van der Sar toe in gesprek met Ajax Life. "Ik kan alleen voor mezelf spreken, wat ik ervan heb geleerd. En dat is dat de manier waarop het is gegaan anders had gekund. Minder koud. Beter uitleggen aan de fans waarom we dit doen. We hadden actiever met een oplossing moeten komen voor supporters die niet in hetzelfde vak willen blijven zitten tegen die nieuwe prijs. Dat soort dingen."

Van der Sar beseft dat het zeer spijtig kan zijn voor een aantal supporters. "Er zitten mensen bij die al vanuit De Meer seizoenkaarthouder zijn. Ik moet dan denken aan mijn eerste jaren bij de A-selectie van Ajax. Dat zijn super trouwe fans. Wij doen momenteel ons uiterste best al deze mensen voor de club te behouden. Op dezelfde plek in het stadion of ergens anders."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen