Man United al tijdje bezig met selectie voor volgend jaar

15 april 2015, 19:41

Achter de schermen is men bij Manchester United al druk bezig met de samenstelling van de selectie voor het volgende seizoen. Hoewel manager Louis van Gaal vooral gefocust is op het huidige seizoen, heeft hij in gesprek met MUTV bevestigd dat de club op de achtergrond al druk bezig is met het uitstippelen van de plannen voor het komende seizoen.

Net als afgelopen zomer is er voor het begin van het volgende seizoen een oefentrip naar de Verenigde Staten gepland, waar Manchester United de titel op de International Champions Cup wil verdedigen. Met welke selectie The Red Devils naar Amerika afreizen is niet bekend. Sinds januari wordt er al gesproken over potentiële nieuwe spelers, de huidige spelersgroep en de verhuurde spelers.

"In januari zijn we al gestart met het nadenken over het seizoen 2015/2016", zegt Van Gaal op de website van zijn werkgever. "We denken bijvoorbeeld aan de scouting van spelers en kijken naar de potentie van onze eigen spelers. We hebben veel spelers verhuurd en moeten analyseren hoe ze het gedaan hebben. Er is veel werk te doen."

Dankzij een 4-2 overwinning op Manchester City wist Man United afgelopen zondag haar derde plaats in de Premier League intact te houden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen