Van der Wiel in basis Paris Saint Germain tegen Barça

15 april 2015, 20:01

Gregory van der Wiel mag het vanavond (woensdag) vanaf de aftrap laten zien bij Paris Saint Germain, dat het in de kwartfinale van de Champions League opneemt tegen FC Barcelona. De Nederlander werd onlangs voor de beslissende wedstrijd tegen Chelsea nog gepasseerd door coach Laurent Blanc, maar krijgt nu dus weer het vertrouwen.

Met de afwezigheid van Thiago Motta en Marco Verratti moet Yohan Cabaye de lijnen uitzetten op het Franse middenveld. Adrien Rabiot begint ook in de basis van PSG, een mooi moment voor het grote talent. Voor Lucas Moura en David Luiz kwam de kraker te vroeg, het tweetal start op de reservebank. Edinson Cavani vervangt Zlatan Ibrahimovic als aanvalsleider. De Zweedse vedette is geschorst door zijn rode kaart tegen Chelsea.

Bij Barcelona staat de Duitse doelman Marc-André ter Stegen weer in het doel. Martín Montoya begint in plaats van de geschorste Dani Alves. De voorhoede bestaat uiteraard weer uit het koningstrio Lionel Messi-Luis Suarez-Neymar.

Opstellingen

Paris Saint Germain: Sirigu, Van der Wiel, Maxwell, Marquinhos, Thiago Silva, Rabiot, Cabaye, Matuidi, Lavezzi, Pastore, Cavani.

FC Barcelona: Ter Stegen, Montoya, Pique, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez, Neymar.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen