Suarez held van Barça: "Tweede duel wordt ook prachtig"

16 april 2015, 00:10

Luis Suarez was woensdagavond het middelpunt van de feestvreugde bij FC Barcelona, dat met 1-3 bij Paris Saint Germain won. Dankzij het goede resultaat in het Parc des Princes maken de Catalanen een uitstekende kans om de halve finale van de Chamions League te bereiken. Op 21 april wordt de return gespeeld. 

Suarez deelde tot twee keer toe een panna uit aan David Luiz en wist deze kunststukjes beide malen keurig af te ronden. Met zijn twee doelpunten speelde de Uruguayaan dus een glansrol in de belangrijke zege van Barça. "We speelden vanaf minuut één met de volle concentratie. We wisten dat we in een hoog tempo moesten spelen", aldus Suarez. " We moesten PSG niet onderschatten, ook al hadden ze belangrijke afwezigen", doelt de aanvaller onder meer op Zlatan Ibrahimovic.

Hij was dus de held van Barcelona, maar bleef wel bescheiden. "Een spits zoekte altijd naar mogelijkheden om het doel te vinden en ik had twee goede acties. Onze drie aanvallers (Lionel Messi, Neymar en Suarez, red.) wisselen veel van positie", aldus de Uruguayaan, die zich nog niet rijk wil rekenen. "Het is nog niet over. Maar ik denk wel dat de tweede wedstrijd ook prachtig wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen