Luis Enrique vindt zege verdiend: "Feliciteer mijn spelers"

16 april 2015, 00:28

FC Barcelona staat met één been in de halve finale van de Champions League, dankzij de 1-3 overwinning in het Parc des Princes van Paris Saint Germain. De return op 21 april lijkt een formaliteit te zijn en daar is trainer Luis Enrique meer dan tevreden over. Hij vond de zege op de Fransen meer dan verdiend.

Twee doelpunten van Luis Suarez en een treffer van Neymar hielpen Barça aan de winst in Parijs. "Ik feliciteer mijn spelers met deze prestatie. Ik vind het een verdiende overwinning", sprak Luis Enrique na het gewonnen duel tegen Spaanse media. "PSG probeerde ons in de problemen te brengen, maar hun doelpunt viel dankzij een gelukje", zei de coach van Barcelona.

Alle superlatieven schoten tekort om het spel van Barça in de tweede helft uit te drukken. "Je kan het op veel manier omschrijven. Intelligentie is één manier", aldus Luis Enrique. "We hebben het goed gedaan in balbezit en stonden verdedigend goed. We hebben een sterk team. Onze aanvallers krijgen de vrijheid", stelde de trainer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen