Van den Brom: "Het verval houdt ons enorm bezig"

Ger
16 april 2015, 09:55

AZ had geruime tijd de derde plaats in de Eredivisie in het vizier, maar inmiddels zullen de Alkmaarders een Europees ticket via de play-offs moeten afdwingen. Trainer John van den Brom baalt dat zijn ploeg meerdere keren met ruime cijfers heeft verloren. In de laatste vijf competitieduels slikte AZ vier afgetekende nederlagen; tegen FC Utrecht (6-2), Vitesse (3-1), Feyenoord (1-4) en SC Heerenveen (5-2).

"Inmiddels hebben we een negatief doelsaldo van min één, terwijl we op de vijfde plaats staan. Dat is natuurlijk te bizar voor woorden. Als wij verliezen, is het gelijk ook heel fors", zegt Van den Brom tegen Voetbal International. "Het verval houdt ons enorm bezig. Mentaal, fysiek, tactisch… Het zal van alles een beetje zijn, denk ik."

"Op zich speelden we een redelijke wedstrijd, maar op een cruciaal moment (blessuretijd eerste helft, red.) grepen we niet in en kwam Heerenveen op 1-1. Op een gegeven moment viel alles uit onze handen. En als wij niet meer doen wat we hebben afgesproken, krijgen we de laatste tijd meteen het deksel op de neus. Die desorganisatie is een probleem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen