De Jong verwacht lastige avond tegen Excelsior

16 april 2015, 20:49

SC Cambuur zette haar laatste vier thuisduels in de Eredivisie allemaal om in een overwinning en treft vrijdag voor eigen publiek een Excelsior dat uit de voorgaande vijf wedstrijden slechts één punt haalde. Toch verwacht coach van de Friezen Henk de Jong een lastige avond.

"Wat dat betreft is het wel een beetje vergelijkbaar met de wedstrijd tegen Go Ahead, ook Excelsior zal hier niet komen om het publiek te vermaken en dat is heel begrijpelijk", zegt De Jong op de clubwebsite, doelend op het feit dat Excelsior nog niet zeker is van handhaving. Twee weken geleden werd een defensief Go Ahead ternauwernood met 1-0 verslagen in Leeuwarden.

"We zullen geduldig moeten zijn, maar wel vrijuit voetballen en veel energie in de wedstrijd moeten leggen. We zijn nog steeds in de race voor de play-offs en dat zou voor Cambuur uniek zijn. Dat leeft ook zeker bij ons en in de groep", vervolgt De Jong, die weer kan beschikken over Vytautas Andriuskevicius en Marlon Pereira, al kan laatstgenoemde slechts een half uur spelen. Daniël de Ridder is nog een twijfelgeval.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen