Koeman wil voor de zomer duidelijkheid van Clyne

16 april 2015, 17:26

Manager Ronald Koeman hoopt voor het einde van het seizoen van Nathaniel Clyne te horen of hij zijn verbintenis bij Southampton gaat verlengen. De 24-jarige Engelse verdediger staat nog tot medio 2016 onder contract in het St. Mary's Stadium, maar zou - indien hij niet van plan is bij te tekenen - komende zomer of winter verkocht moeten worden wil Southampton nog iets aan hem verdienen.

"We zijn in gesprek met Clyne en zijn zaakwaarnemer. We kunnen niet tot het einde van het seizoen wachten", zegt Koeman tegen de BBC. "Het is niet zo dat we vandaag of morgen duidelijkheid willen hebben, maar we onderhandelen met hen en zullen er alles aan doen om de speler te behouden. Daar heb je echter twee partijen voor nodig."

Clyne zei eerder deze week te dromen van een avontuur in de Champions League. "Ik ben zeker ambitieus, maar voorlopig concentreer ik mij op Southampton", sprak hij. Zijn huidige werkgever heeft nog een kans om het miljoenenbal te bereiken. Met nog zes wedstrijden te gaan, is Southampton vijf punten verwijderd van de vierde plaats in de Premier League. "We doen het goed en hopelijk lukt het ons om er te komen. Dat zou fantastisch zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen