Clubicoon Nilis wordt spitsentrainer bij PSV

16 april 2015, 18:36   Bijgewerkt: 16 april 2015, 20:53

Luc Nilis keert terug bij PSV. De 47-jarige Belg heeft donderdag in het Philips Stadion een tweejarig contract, tot de zomer van 2017, getekend als spitsentrainer van het eerste elftal van de Eindhovense club en de bovenbouw van de PSV-jeugdopleiding.

"Met het naderende kampioenschap van PSV en dus de Champions League kijk ik er meer en meer naar uit om de aanvallers van PSV te trainen en weer onderdeel van PSV te zijn. De details waar ik het met de spelers over ga hebben, kunnen precies het verschil maken in de wedstrijd", zegt Nilis op de PSV-website. De oud-international was tussen 1994 en 2000 speler van PSV en maakte in die periode, in ruim 160 wedstrijden, 110 doelpunten.

"Hij is altijd een clubicoon geweest en nooit vergeten door de club en supporters", reageert technisch manager Marcel Brands. "Wij zijn zeer blij met het feit dat hij vanaf volgend seizoen formeel aansluit bij PSV. Luc is absoluut van toegevoegde waarde. Namens PSV feliciteer ik Luc met het contract en wens ik hem veel succes de komende tijd."

Nilis was afgelopen winter al spitsentrainer van PSV tijdens de oefenstage op Gran Canaria.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen