Kuyt helpt Fenerbahçe met twee goals naar halve finales

16 april 2015, 21:16

Mede dankzij een sterk optreden van Dirk Kuyt heeft Fenerbahçe donderdag de halve finales van de Turkse beker bereikt. De Katwijkse aanvaller, volgend seizoen weer in het shirt van Feyenoord, maakte in de kwartfinale tegen Mersin twee doelpunten en had daarmee een groot aandeel in de 4-1 thuiszege. Fenerbahçe had het uitduel al met 1-2 gewonnen.

Kuyt opende in de zevende minuut de score. De voormalig Oranje-international trof op knappe wijze, terwijl hij met zijn rug naar het doel stond, doel na een corner. Een klein half uur later verdubbelde Kuyt uit een strafschop de marge van Fenerbahçe. Veroorzaker van de penalty Efe Özarslan moest zijn overtreding bekopen met rood. In het eerste kwartier van de tweede helft liep Fenerbahçe vervolgens uit naar 4-0, door goals van Hasan Kaldirim en Caner Erkin. Marko Futacs redde in de 73ste minuut de eer voor Mersin en bepaalde daarmee de eindstand op 4-1.

In de halve finale speelt Fenerbahçe tegen Bursaspor, Galatasaray en Sivasspor strijden eveneens om een plek in de eindstrijd. Galatasaray was over twee duels met 5-1 te sterk voor Manisaspor, Sivasspor zegevierde na penalty's over Kayserispor. Bursaspor versloeg Gençlerbirligi met een totaalscore van 4-3.

Het was de eerste wedstrijd van Fenerbahçe sinds de aanslag op de spelersbus van twee weken geleden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen