Medische staf Bayern vertrekt vanwege vertrouwensbreuk

16 april 2015, 22:18   Bijgewerkt: 17 april 2015, 00:28

Grote onrust bij Bayern München: clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt heeft vanwege een vertrouwensbreuk zijn functie bij de Duitse topclub neergelegd. In zijn kielzog vertrekken ook de andere leden van de medische staf van Bayern uit de Allianz Arena.

Bayern verloor woensdag de eerste ontmoeting met FC Porto in de kwartfinales van de Champions League. "Om voor mij onverklaarbare redenen wordt de medische staf verantwoordelijk gehouden voor het verlies", moppert Müller-Wohlfahrt in Bild. "Hierdoor is de vertrouwensrelatie die vereist is voor goed medisch werk te veel beschadigd geraakt."

Bayern München ging met 3-1 onderuit in Portugal, de return is volgende week dinsdag in München. De Duitsers misten tegen FC Porto veel spelers vanwege blessures. Onder meer Arjen Robben, Franck Ribéry, Mehdi Benatia, David Alaba, Bastian Schweinsteiger en Javi Martinez waren er niet bij.

Müller-Wohlfahrt wordt gezien als een autoriteit op het gebied van sportblessures en was al sinds 1977 werkzaam bij Bayern. De andere leden van de medische staf, die eveneens hun biezen hebben gepakt, zijn zoon van Müller-Wohlfahrt Kilian, Peter Ueblacker en Lutz Hänsel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen