De Roover gaat Jaguars verkopen: "Droom die uitkomt"

17 april 2015, 07:46

Hij had na de zomer nog profvoetballer kunnen zijn, want zijn contract bij NAC Breda liep tot medio 2016. Maar Sepp de Roover vindt het op 30-jarige leeftijd mooi geweest, hij beëindigt na dit seizoen zijn carrière. Een nieuwe baan heeft hij al gevonden, hij gaat aan de slag als verkoper van auto's.

Van Jaguars, om precies te zijn. De Roover had donderdag een laatste sollicitatiegesprek bij Jaguar- en Landrovergarage Peeters in het Vlaamse Herentals. "Ik krijg de kans om me hier te bewijzen", zegt De Roover in AD Sportwereld. "Heel mijn leven ben ik al gepassioneerd door auto's. Ik rijd ook zelf al enkele jaren rond met een Jaguar. Dit is een droom die uitkomt. Ik heb al vijftien jaar lang mijn hobby als beroep kunnen uitoefenen. Dat gevoel zal ik de komende jaren hopelijk kunnen doortrekken in mijn carrière als verkoper."

De Roover legt uit waarom hij het tijd vindt om zijn carrière als profvoetballer deze zomer te beëindigen. "Ik had het eerlijk gezegd gewoon gehad met het voetbal. Ik ben nu fit, maar ben wel een tijd geblesseerd geweest. Daardoor haalde ik mijn normale niveau niet meer. En na vijftien jaar had ik ook gewoon behoefte aan een nieuwe uitdaging. Ik ben als voetballer altijd blijven studeren en opleidingen volgen", aldus de Belg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen