Bayern bevestigt vertrek Müller-Wohlfahrt: "Grote dank"

17 april 2015, 11:57   Bijgewerkt: 17 april 2015, 12:04

Bayern München bevestigt dat de complete medische staf, onder leiding van Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, per direct vertrokken is. De 72-jarige arts werkte sinds jaar en dag bij de club en geldt als icoon van Bayern. Hij zou van coach Josep Guardiola de schuld hebben gekregen van de vele blessures bij de Zuid-Duitse club en daarmee ook indirect van de pijnlijke Champions League-nederlaag tegen FC Porto.

Bij Bayern woedt een ongekende blessuregolf. Onder meer Arjen Robben, Bastian Schweinsteiger, Franck Ribéry en David Alaba zitten in de lappenmand en toen onlangs ook Mehdi Benatia een blessure opliep, reageerde Guardiola met een cynisch applaus richting de medici. Nadat het gehavende Bayern woensdag met 3-1 onderuit ging bij FC Porto in de Champions League, vond Müller-Wohlfahrt het tijd om op te stappen.

Bayern laat in een korte verklaring op de clubsite weten het besluit van de iconische dokter te betreuren. "Hij en zijn staf hebben de afgelopen jaren geweldig werk verricht, waarvoor onze nadrukkelijke dank."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen