Fischer kan na veertien maanden rentree maken

17 april 2015, 13:32

Voor het eerst sinds 23 februari 2014 kan Viktor Fischer zondag weer in actie komen in de Eredivisie. De Deense aanvaller maakt deel uit van de selectie voor de competitiewedstrijd tegen NAC Breda, meldt Ajax. Een blessure aan zijn dijbeen hield de 20-jarige Fischer de afgelopen veertien maanden aan de kant.

De fysieke problemen van Fischer zijn alweer een tijdje uit de wereld, eind vorige maand maakte hij zijn rentree bij Jong Ajax. In totaal speelde hij afgelopen maand vier duels voor de beloften in de Jupiler League.

Coach Frank de Boer liet eerder deze week al weten dat hij de Deen waarschijnlijk op zou nemen in zijn selectie voor het duel met NAC Breda. "Op basis van de trainingen en zijn prestaties bij Jong Ajax lijkt niets hem meer in de weg te staan. We gaan ervan uit dat hij honderd procent fit is", zei hij in gesprek met Ajax TV.

Of ook Thulani Serero en Nicolai Boilesen mee kunnen doen tegen NAC Breda is nog onzeker, de twee spelers zijn lichtgeblesseerd. Voor de geblesseerde spits Arek Milik komt het duel sowieso nog te vroeg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen