Alflen rekent op revanchegevoelens bij FC Utrecht

17 april 2015, 14:19

Voor FC Utrecht staat de thuiswedstrijd van zondag tegen FC Twente in het teken van de revanche. De Utrechters bakten er vorige week bij ADO Den Haag helemaal niets van (2-0) en coach Robby Alflen verwacht dat zijn ploeg tegen de Tukkers iets goed wil maken. "ADO-uit was zo'n wedstrijd waarbij iedereen na afloop in de kleedkamer zat en zich afvroeg wat er in vredesnaam was gebeurd", zegt hij op de clubsite.

"De spirit ontbrak in Den Haag bij ons totaal. Ik ga er van uit dat iedereen revanchegevoelens heeft. Er wordt deze week in elk geval goed getraind", vervolgt Alflen. FC Utrecht sprokkelde dit seizoen pas 33 punten bij elkaar en is nog niet helemaal veilig. Alflen vindt dat FC Utrecht het aan zijn stand verplicht is om snel punten te pakken. "Daar is de ploeg ruimschoots goed genoeg voor. Druk? Op dit moment moet iedereen de druk voelen van de revanchegevoelens naar aanleiding van de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag."

De geblesseerden Nacer Barazite, Ruud Boymans, Edouard Duplan, Gévero Markiet, Tommy Oar en Michael Zullo zijn niet van de partij tegen FC Twente. Ook Ramon Leeuwin (schorsing) ontbreekt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen