FC Groningen mist Burnet en Rusnák in Tilburg

17 april 2015, 14:57

FC Groningen-coach Erwin van de Looi moet noodgedwongen wat wijzigingen doorvoeren in zijn basisploeg. Albert Rusnák en Lorenzo Burnet kampen met blessures en dus moet de trainer van zijn plan afstappen om zijn startformatie tot de bekerfinale tegen PEC Zwolle ongewijzigd te laten.

"De opzet was om niet te gaan wisselen, maar we worden daar nu jammer genoeg toe gedwongen", treurt Van de Looi op de website van FC Groningen. "We missen onze linkerkant. Lorenzo Burnet heeft liesklachten en die zijn dusdanig dat hij niet kan spelen. Albert Rusnak is ook niet inzetbaar. Rusnak loopt al langer op het randje en heeft de laatste weken wat spierklachten. We moeten dat goed in de gaten houden en het hij is in ieder geval niet fit genoeg voor de wedstrijd tegen Willem II. Het is jammer dat beide spelers er niet bij zijn. Burnet en Rusnak voelen elkaar goed aan. Albert is balvast en voor een back als Lorenzo is dat heerlijk om overheen te denderen. We richten ons met beide jongens op de wedstrijd van volgende week tegen Feyenoord."

Aanvaller Jarchinio Antonio keert, na een blessureperiode, terug in de selectie en start in de basis. "Antonia heeft deze week weer minuten gemaakt in de Beloften en krijgt de kans het te laten zien. Hij is een speler die met specifieke wapens nog van grote waarde voor ons kan zijn dit seizoen", aldus de trainer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen