Zwolle treft Heracles: "Bekerfinale speelt nog geen rol"

17 april 2015, 15:13

Over ruim twee weken speelt PEC Zwolle in de Kuip de finale van de KNVB Beker tegen FC Groningen. Zwolle loopt al warm voor dat duel, maar eerst moeten nog twee competitieduels worden afgewerkt. De eerste is zondag, tegen Heracles Almelo. Ryan Thomas en Wout Brama ontbreken wegens lichte blessures.

Trainer Ron Jans rekent erop dat Thomas en Brama op tijd hersteld zijn voor de bekerfinale. Toch is hij zelf nog niet met dat duel bezig, beweert hij bij De Stentor. "De bekerfinale speelt bij mij nog geen rol, ook niet in het achterhoofd. Als je goed wilt spelen in de finale moet je in de wedstrijden daarvoor ook goed spelen. Bovendien willen we meer dan vijftig punten halen, daarvoor hebben we dus nog minstens vier punten nodig."

Met Heracles treft PEC Zwolle een club die de punten keihard nodig heeft in de strijd tegen degradatie. "Bij ons is de druk wat minder. Maar we hebben dit seizoen wel wat opgebouwd, met resultaten en behoorlijk voetbal. Dat kunnen we bekronen als we nog een paar punten pakken en een play-off plaats veroveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen