PSV-clubman: 'veel minder cultuurverschillen' in selectie

17 april 2015, 18:01

Mart van den Heuvel was meer dan vijfentwintig jaar lang de verzorger van PSV, waar hij de laatste jaren werkzaam is als teammanager. De 62-jarige clubman geldt als een vertrouwenspersoon voor veel spelers en kan zaterdag mogelijk eindelijk weer eens een landstitel begroeten in Eindhoven.

Als PSV van sc Heerenveen wint, dan kan de champagne ontkurkt worden. De afgelopen vier jaar werd de landstitel in Amsterdam gevierd, maar Ajax kon dit seizoen niet bijbenen. Van den Heuvel zag in het kampioensteam van deze jaargang duidelijke verschillen ten opzichte van de PSV-selecties van de voorgaande jaren. "Er zijn veel minder cultuurverschillen. Dat komt de sfeer in de groep ten goede", zegt de teammanager tegen de NOS.

Van den Heuvel maakt het allemaal van dichtbij mee. "Mijn taak is om het spelers naar de zin te maken. Dat ze zich thuis voelen op De Herdgang. Ik fungeer als vertrouwenspersoon, ook naar de vrouwen en kinderen toe. Ik zit als één van de weinige buitenstaanders in de groepsapp. Ja, ik heb veel geheimen. Maar alleen in mijn werk hoor", knipoogt Van den Heuvel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen