Nieuwe ervaring voor Ajacied Van Rhijn: "Het is frustrerend"

17 april 2015, 19:18

Ricardo van Rhijn steekt in een column op de officiële website van Ajax zijn teleurstelling over de wijze waarop het seizoen voor zijn club verlopen is niet onder stoelen of banken. Vier jaar op rij werd de rechtsachter landskampioen, maar dit jaar gaat PSV met de titel aan de haal.

"Sinds ik bij de selectie zit, zijn we elk jaar kampioen geworden", zegt Van Rhijn. "Het is een nieuwe ervaring om te weten dat het dit seizoen niet gaat lukken. Dat is frustrerend, omdat we veel onnodig puntenverlies hebben geleden. Daarbij hadden we historie kunnen schrijven door voor de vijfde keer op rij de schaal te pakken. De eerstvolgende keer dat zoiets zou kunnen gebeuren, is pas over vijf of zes jaar. Dat is een behoorlijke tijd", weet de back van Ajax.

Van Rhijn vindt het lastig om zich neer te leggen bij de situatie. "Natuurlijk weet je dat het kan gebeuren dat een ander team een keer kampioen wordt, zo realistisch ben ik ook wel. Maar het daadwerkelijk accepteren is een ander verhaal", aldus de Ajacied. "Er is kritiek en dat is terecht, want we hebben de laatste tijd niet het Ajax gezien waar iedereen op hoopt en rekent. We kunnen niet het aantrekkelijke spel op de mat leggen, zoals we voorgaande jaren in grote delen van het seizoen wel konden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen