Fraser ziet dipje bij AZ: "Zal wel de kat uit de boom kijken"

17 april 2015, 20:38

ADO Den Haag lijkt in de slotfase van het seizoen een eindspurt te hebben ingezet. De club uit de Residentiestad boekte belangrijke overwinningen op Excelsior (2-3) en FC Utrecht (2-0) en staat daardoor zeven punten boven de degradatiezone. "Daar was ik wel blij mee dat we die duels, op wat voor manier dan ook, hebben weten te winnen'", aldus coach Henk Fraser voor het duel met AZ (zaterdagavond).

In tegenstelling tot ADO is de tegenstander van komend weekend niet echt in vorm, getuige de nederlagen tegen Feyenoord (1-4) en sc Heerenveen (5-2). "AZ zal wat meer de kat uit de boom kijken en compacter gaan spelen", zegt Fraser dan ook tegen Omroep West. "Ik wil de opstelling ook nog niet blootgeven omdat we met een bekende bij de tegenstander te maken hebben', doelt de trainer van ADO op AZ-coach John van den Brom, die eerder in Den Haag werkzaam was.

Fraser had de afgelopen week geen contact met clubeigenaar Hui Wang. "Daar is niets vreemds aan. We hebben elkaar al in het verleden gesproken", stelt Fraser, die in Alkmaar geen beroep kan doen op de geblesseerde Wilfried Kanon en Mathias Gehrt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen