Kazim: "Wat er ook gebeurt, Feyenoord blijft in mijn hart"

17 april 2015, 23:18

De komst van Dirk Kuyt kan consequenties hebben voor Colin Kazim-Richards, die dit seizoen bij Feyenoord de voorkeur krijgt in de spitspositie. De Turkse international wordt momenteel door Feyenoord gehuurd van Bursaspor en het is nog niet duidelijk hoe zijn toekomst eruitziet. Wat er ook zal gebeuren, de spits blijft van Feyenoord houden. Dat heeft hij in een vraaggesprek met Feyenoord TV verteld.

"Ik ben hier gelukkig", zegt Kazim-Richards over Feyenoord, waar hij aan zijn eerste seizoen bezig is. "Dat heeft niet met geld te maken, maar ik geniet ervan om weer voetballer te zijn", doelt hij op het feit dat hij in Turkije niet altijd tijdig betaald kreeg. "Het gaat nu goed, maar het kan altijd beter. Maar ik heb wel geleerd dat je moet genieten als het goed gaat", aldus de Turk.

Kazim-Richards wacht af wat Feyenoord met hem gaat doen. "Maar wat de toekomst ook brengt, of ik een nieuw contract krijg of niet: Feyenoord blijft in mijn hart. Wat er ook gebeurt, ik zal altijd een Feyenoorder blijven en dat meen ik echt", zegt de spits. "Ik weet zeker dat spelers die hier vertrokken zijn iets missen van Feyenoord. Daarom komt Kuyt terug. Hij had het ook rustiger aan kunnen doen in Dubai of kunnen kiezen voor Amerika, maar hij is Feyenoorder in hart en nieren", aldus Kazim.

De Bursaspor-huurling scoorde dit seizoen elf doelpunten in 23 competitiewedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen