Pasveer: "Kijk terug op jaar met weinig voldoening"

18 april 2015, 13:20

Remko Pasveer hoopt van harte dat PSV vanavond (zaterdag) op eigen veld het kampioenschap veiligstelt, maar benadrukt dat hij geen fantastische gevoelens overhoudt aan zijn debuutseizoen in Eindhoven. De keeper baalt van zijn reserverol in de ploeg van Phillip Cocu.

"Wat dat betreft kijk ik terug op een jaar met weinig voldoening", zegt de doelman in gesprek met RTV Oost. Hij is dit seizoen tweede keus achter Jeroen Zoet en mocht opdraven in bekerduels en wedstrijden in de Europa League. Het gebrek aan speelminuten knaagt aan hem. "Ik ga absoluut niet met gemak op de bank zitten en ik leef ook minder naar de wedstrijden toe dan de jongens die spelen. Je moet dan op een andere manier proberen je energie kwijt te raken."

"Ik ben iemand die dan veel wil trainen en veel ernaast wil doen om het plezier te behouden", gaat Pasveer verder. "En ik probeer de andere jongens die in hetzelfde schuitje zitten mee te trekken en daarmee plezier te maken. Dat gaat me nu nog wel goed af, maar hoe we dat verder gaan oplossen is van latere zorg. Het belangrijkste is nu om het kampioenschap binnen te halen. Aan het eind van het seizoen gaan we wel praten om de ideeën van de club en mijn ideeën naast elkaar te leggen."

Pasveer kwam afgelopen zomer over van Heracles Almelo en keepte daarvoor bij FC Twente en Go Ahead Eagles.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen