Mourinho treft Man United: "Speciale, grote wedstrijd"

18 april 2015, 15:11

In de Premier League staat er vandaag (zaterdag) een kraker van jewelste op het programma. Koploper Chelsea ontvangt Manchester United, dat derde staat, op Stamford Bridge. José Mourinho weet dat Louis van Gaal de nodige speler mist, maar denkt dat dat een probleem hoeft te zijn voor Man United. De Portugees stelt dat Van Gaal nog steeds een 'geweldige selectie' tot zijn beschikking heeft.

Van Gaal moet Michael Carrick, Marcos Rojo, Daley Blind, Jonny Evans en Phil Jones missen in Londen. Mourinho vindt niet dat Chelsea hierdoor zwaar in het voordeel is. "De selectie van Man United is geweldig, qua breedte en spelers. Zij hebben veel ervaring en meerdere smaken. Toen ik me voorbereidde op de wedstrijd en hun team bestudeerde, zag ik weer wat een geweldige selectie die club heeft."

Mourinho weet dat de ontmoeting met de club uit Manchester altijd beladen is voor Chelsea. "Manchester United is één van de grootste clubs ter wereld. We spelen tegen één van de beste teams van de competitie en dus is dit een zeer speciaal duel. Dit is een erg grote wedstrijd."

Chelsea moet het tegen Man United stellen zonder Diego Costa. "Het gaat wel de goede kant op met hem", zegt Mourinho over de spits. "Ik denk dat hij er volgende week weer bij is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen