Manu is er niet gerust op: "Nog paar puntjes pakken"

18 april 2015, 17:09

Met nog vier wedstrijden te gaan in de Eredivisie lijkt Feyenoord zeker van de derde plek. De Rotterdammers hebben zeven punten voorsprong op Vitesse en acht punten minder dan nummer twee Ajax. Zodoende is de club uit Rotterdam-Zuid al zo goed als uitgespeeld, maar Elvis Manu denkt dat Feyenoord nog helemaal zeker is van plek drie. "We moeten nog een paar puntjes pakken en dus honderd procent blijven geven", zegt de buitenspeler tegen RTV Rijnmond.

Feyenoord ontvangt morgen (zondag) het kwakkelende Go Ahead Eagles. "Zij zullen willen vechten voor hun laatste kansen. Als we een goed resultaat willen boeken moeten we ons gewoon volledig focussen", zegt Manu, die vindt dat hij daar zelf wel eens moeite mee heeft. "Dat hoor ik vaker en het is iets waar ik aan moet werken. Negentig minuten lang blijven deelnemen aan het spel is het doel."

Manu verwacht in de Kuip in de basis te beginnen bij de Rotterdammers. "Ik heb de laatste weken telkens gespeeld en dat is lekker. Toch reken ik me niet rijk."

De wedstrijd tussen Feyenoord en de ploeg uit Deventer begint zondag om 12.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen