PSG komt matige eerste helft te boven en wint bij Nice

19 april 2015, 00:20

Ondanks een matige eerste helft heeft Paris Saint Germain drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen OGC Nice. De equipe van coach Laurent Blanc zegevierde zaterdag met 1-3 in Zuid-Frankrijk en nam zodoende de koppositie in de Ligue 1 over van Lyon, dat zondag nog wel visite krijgt van subtopper Saint-Etienne.

Javier Pastore bracht Paris SG vijf minuten voor de pauze, ondanks het matige spel van de ploeg, aan de leiding. Dat was echter maar van korte duur, Mathieu Bodmer herstelde op slag van rust het evenwicht. In de tweede helft kwam PSG beter voor de dag en drukte dat ook uit in de score dankzij opnieuw Pastore en Edinson Cavani (strafschop). De goal van Pastore was schitterend. De Argentijn hield de bal even hoog, bracht daarmee drie verdedigers in verlegenheid en schoot vervolgens op doel. Zijn eerste poging werd nog gekeerd door de keeper van Nice, maar in de rebound had hij alsnog succes.

Gregory van der Wiel bleef op de bank bij Paris SG. De Nederlandse verdediger was eerder deze week nog trefzeker in de eerste ontmoeting met FC Barcelona in de kwartfinales van de Champions League. Desondanks werd er thuis met 1-3 verloren van de Catalanen, de return is komende dinsdag in Camp Nou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen