Koeman baalt: "Soms heb je meer geluk nodig in het leven"

18 april 2015, 19:50

Southampton-manager Ronald Koeman sprak na de 2-1 nederlaag van zijn elftal in de uitwedstrijd tegen Stoke City van pech. De Nederlandse oefenmeester doelde daarmee vooral op de gelijkmaker van de thuisploeg kort na de pauze.

Een afstandsschot van Steven N'Zonzi leek hoog over te gaan, maar zakte snel en eindigde uiteindelijk tegen de paal. Zodoende kon Mame Diouf in de rebound alsnog scoren. "De wind was van invloed op hun gelijkmaker, dat is jammer voor ons. Soms heb je meer geluk nodig in het leven", treurde Koeman na afloop in gesprek met de BBC.

"Het zat ons niet mee, maar ik ben blij met hoe mijn spelers gespeeld hebben", vervolgde Koeman. "We wisten dat dit een lastige uitwedstrijd is, maar als je de boel negentig minuten zo onder controle hebt als wij hadden, dan is het heel moeilijk en pijnlijk om te begrijpen hoe we hebben verloren. De 1-1 was pech, maar daarna hebben we een goede reactie gegeven. We hebben genoeg mogelijkheden gekregen, maar niet voldoende gescoord."

Southampton lijkt door het verlies deelname aan de Champions League definitief te kunnen vergeten. Daar is Koeman zelf echter niet mee bezig. "Iedereen praat over de Champions League, maar wij niet. We praten over goed voetbal spelen en strijden voor een Europees ticket. Dat is de sleutel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen