Wijnaldum 'heeft toch wel kippenvel' door kampioenschap

18 april 2015, 23:24   Bijgewerkt: 19 april 2015, 11:55

Georginio Wijnaldum had na afloop van de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen, die met 4-1 werd gewonnen en waardoor PSV zich tot landskampioen kroonde, 'toch wel' wat kippenvel. "Het is de eerste keer voor de meesten, ik weet niet hoe ik het moet beschrijven", zei de middenvelder tegen FOX Sports.

"Ik ben nu negen seizoenen profvoetballer en in de voorgaande acht jaar is het mij nooit gelukt om kampioen te worden, in het negende seizoen is het dan eindelijk gelukt", vervolgde Wijnaldum. Hij besloot samen met Memphis Depay in Eindhoven te blijven, om de kampioensdroom te verwezenlijken. "We wilden samen nog een poging wagen op de titel en daarom besloten we te blijven. Uiteindelijk is het gelukt en dat is de verdienste van iedereen bij PSV."

"We hebben in de voorbereiding op dit duel helemaal geen last gehad van zenuwen, we waren veel losser dan normaal. Dan ga je toch denken van misschien is het zelfs iets te los", aldus Wijnaldum, die ook wist dat PSV vorig seizoen nog moeizaam presteerde. "Toen was het voor veel jonge jongens pas hun eerste jaar in de Eredivisie, onder meer voor Memphis. Dat ging met ups en downs, maar nu hebben we het gered. Wanneer we dachten dat het niet meer fout kon gaan? Eigenlijk zijn we nooit bezig geweest met het kampioenschap en alleen met het uitbouwen van onze voorsprong."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen