Everse niet in paniek: "Maar vervelend is het wel"

19 april 2015, 18:39

Door de verrassende 0-1 zege van Go Ahead Eagles op Feyenoord is FC Dordrecht zondag officieel gedegradeerd uit de Eredivisie. Coach Jan Everse is echter niet in paniek. "Maar vervelend is het wel", haast de oefenmeester zich te zeggen in gesprek met de NOS.

"Je hoopt altijd, ook als je de kleinste begroting hebt, dat je erin kan blijven. Maar dat is niet gelukt", aldus Everse. "Maar in principe is dit qua structuur en budget een heel behoorlijke eerstedivisieclub, die toevallig en verdiend promoveerde vorig jaar."

Everse is pas een paar weken coach van FC Dordrecht, als opvolger van de vertrokken Ernie Brandts. Hij heeft echter niet voor een ommekeer kunnen zorgen. "Maar je weet nooit wat er gebeurd was als ik er eerder was ingestapt. Misschien hadden we dan maar de helft van het aantal punten gehad. Dat is koffiedik kijken, maar ik denk wel dat deze groep meer kan dan ze heeft laten zien. De laatste weken hebben we toch heel behoorlijke wedstrijden gespeeld."

Everse legt de vinger op de zere plek. "We hebben moeite met scoren en we krijgen ze redelijk makkelijk tegen. Dat is niet zo prettig voor een voetbalclub."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen