Napoli verlaat ook Sardinië met ruime overwinning

19 april 2015, 20:06

Napoli presteerde de afgelopen weken moeizaam in de Serie A, maar inmiddels loopt alles weer op rolletjes bij de ploeg van coach Rafael Benitez. De uitwedstrijd tegen laagvlieger Cagliari leverde zondag een 0-3 zege op. Onlangs werd er al met 3-0 gewonnen van Fiorentina en zelfs met 1-4 bij VfL Wolfsburg in de eerste kwartfinale van de Europa League.

José Callejón bracht Napoli na 24 minuten spelen op 0-1 op Sardinië, na een fraaie steekpass van Marek Hamsik. Op slag van rust werd het 0-2, doordat Antonio Balzano de bal in eigen doel kopte. Manolo Gabbiadini legde na een klein uur met een afstandsschot de eindscore vast op 0-3. Napoli-speler Christian Maggio kreeg kort na de 0-3 zijn tweede gele kaart, maar met een man minder kwamen de bezoekers niet meer in de problemen.

Napoli komt door de overwinning op 53 punten en blijft daarmee vierde in de Serie A. De achterstand op de gedeelde nummers twee Lazio en AS Roma bedraagt vijf punten. Lazio verloor zaterdag met 2-0 bij koploper Juventus, AS Roma kwam eerder op de dag niet verder dan 1-1 tegen Atalanta. Fiorentina kan het gat naar Napoli maandag verkleinen tot één punt, de equipe uit Florence speelt dan thuis tegen Hellas Verona.

Komende donderdag speelt Napoli voor eigen publiek de return tegen Wolfsburg in de kwartfinales van de Europa League. Door de 1-4 zege in Duitsland lijkt deze slechts een formaliteit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen