Rekik behouden lijkt lastig verhaal te zijn voor PSV

20 april 2015, 07:42

Het is nog maar de vraag of Karim Rekik volgend seizoen nog in het shirt van PSV te bewonderen is. De twintigjarige centrale verdediger is afhankelijk van Manchester City, de club die hem dit seizoen uitleent aan de Eindhovense kampioen. Het plan van zijn eigenlijke werkgever is aanvankelijk niet om hem nog een jaar in het Philips Stadion te stallen.

"Manchester City heeft het plan om me te verhuren in een andere competitie", zegt Rekik in De Telegraaf over het standpunt van de club die hem dit seizoen aan PSV verhuurt. Technisch manager Marcel Brands gaf in een eerder stadium al aan dat het voor de Eindhovense club een lastig karwei wordt om Rekik op permanente basis over te nemen van Man City.

Het is dus, voor PSV én Rekik, afwachten. "Het is nu nog te vroeg om na te denken over de kans om met PSV de Champions League in te gaan", stelt de verdediger. "Ik geniet nu gewoon van het moment en we zullen zien wat er volgend seizoen gebeurt. We nemen alle tijd om het rustig en goed af te handelen", aldus Rekik, die geen voorkeur voor een langer verblijf bij PSV durft uit te spreken. "Dat ga ik nu nog niet zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen