Schaars speelde geen minuut, maar voelt zich wel kampioen

20 april 2015, 09:08

Voor Stijn Schaars was het een ronduit vervelend seizoen. Door fysiek malheur kwam de routinier nog geen minuut in actie voor de kersverse landskampioen. Ondanks alle teleurstellingen voelt de ervaren speler zich wel kampioen. "Natuurlijk voelt dit anders dan toen ik met AZ kampioen werd en het hele seizoen alles had gespeeld, Maar ik voel mezelf wel onderdeel van de groep."

Schaars voelt dat hij deel uitmaakt van het team. "Sinds ik weer op De Herdgang was, raakte ik betrokken bij het proces. Je voelde dat er iets stond te gebeuren. Dat gevoel had ik eigenlijk al voordat het seizoen begon. Ik had al direct het idee, dat het een heel mooi jaar kon worden", aldus de pechvogel in De Telegraaf. "Toen ik terugkwam, heb ik geprobeerd de jongens op een zo positief mogelijke manier te beïnvloeden door met ze te praten en te zorgen dat iedereen dezelfde kant op bleef kijken", stelt de middenvelder.

In de resterende drie wedstrijden hoopt Schaars nog minuten te kunnen maken. "Mijn hoofddoel is fit de zomervakantie in te gaan, zodat ik volop mee kan doen aan de voorbereiding op het volgende seizoen. Ik zou het wel waarderen als ik dit seizoen nog één of twee wedstrijden mee zou kunnen doen om toch het gevoel te krijgen dat je weer eredivisievoetbal speelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen