PSV heeft schaduwlijst voor vertrek Depay en Wijnaldum

20 april 2015, 10:30

Een vertrek van Memphis Depay en Georginio Wijnaldum lijkt komende zomer onvermijdelijk te zijn voor PSV. De Eindhovenaren houden dan ook serieus rekening met het vertrek van het tweetal sterkhouders en hebben zelfs al een verlanglijstje met alternatieven opgesteld. "De schaduwlijst ligt volledig klaar. Voor meerdere posities", zegt algemeen directeur Toon Gerbrands in gesprek met NU.nl.

"We moeten er dan nog wel uitkomen met een club en de spelers moeten willen, maar technisch manager Marcel Brands weet wat dit elftal nodig heeft. En mocht nummer één op de lijst niet willen, dan gaan we voor nummer twee", voegt Gerbrands toe. De PSV-directeur wil niet op specifieke namen ingaan. De Mexicanen Jesús Corona (FC Twente) en Diego Reyes (FC Porto) worden genoemd.

Gerbrands stelt dat er geen middenvelder zal worden gehaald als Wijnaldum niet vertrekt. "Als Wijnaldum blijft, hoeven we geen grote aankoop te doen voor het middenveld. En het is niet zeker dat hij vertrekt", zegt de directeur, die weet dat de kans dat Depay hogerop gaat veel groter is. Manchester United, Paris Saint Germain en Liverpool hebben interesse in de smaakmaker en topscorer van de Eredivisie. "En wij hebben ook een indicatie gegeven van de prijs voor Depay, die ligt waarschijnlijk boven de 25 miljoen euro. We kunnen daardoor ook geen gezeur krijgen met het management van Depay."

"Depay moet er eerst uitkomen met die club en als die club bereid is de transfersom te betalen, dan kan het snel gaan. En dan weten wij dus al wie hem moet gaan opvolgen", vervolgt Gerbrands, die de selectie van PSV voor het volgende seizoen opnieuw kampioenswaardig wil maken. "Brands is al behoorlijk bezig. Andrés Guardado is definitief vastgelegd, Santiago Arias heeft verlengd, het ziet er ook naar uit dat Luuk de Jong blijft", aldus de PSV-directeur, die hoopt dat Manchester City-huurling Karim Rekik en/of AS Monaco-huurling Nicolas Isimat-Mirin zal/zullen blijven. "Als één van de twee blijft, dan schiet het al aardig op. En zo niet, dan halen we een ander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen