De Jong: "Er zijn gesprekken, maar er is nog geen akkoord"

20 april 2015, 10:41

Het is zo goed als zeker dat Jean-Paul de Jong volgend seizoen werkzaam is bij FC Utrecht. Hij zou samen met Erik ten Hag een trainersduo gaan vormen in de Domstad. De Jong is momenteel de coach van FC Eindhoven, maar zijn huidige werkgever heeft al een akkoord bereikt met zijn oude liefde. De 44-jarige oud-speler moet er zelf nog wel uitkomen met Utrecht. "De berichtgeving van een aantal media is echt voorbarig."

Het AD stelde zondag dat Utrecht de nieuwe technische staf snel zal presenteren. "Er zijn gesprekken, natuurlijk. Maar er is nog geen akkoord", reageert De Jong in het Eindhovens Dagblad. "Ik probeer er met de club uit te komen, maar er moeten nog wat puntjes op de i worden gezet. Dat gaat om mijn toekomstmogelijkheden bij FC Utrecht."

De Jong wordt naar verluidt de rechterhand van Ten Hag, die komende zomer vertrekt bij het tweede elftal van Bayern München. Ten Hag lijkt de eindverantwoordelijke te worden in de Galgenwaard, De Jong gaat in dat geval een rol als veldtrainer vervullen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen