PSG reist zonder Silva, Motta en Aurier naar Camp Nou

20 april 2015, 13:34

Zlatan Ibrahimovic keert bij Paris Saint Germain voor de Champions League-return tegen FC Barcelona terug van een schorsing, maar dat zorgt er niet voor dat alle selectiezorgen verdwenen zijn bij coach Laurent Blanc. De oefenmeester kan komende woensdag voor het duel in Camp Nou geen beroep doen op Thiago Silva. De Braziliaanse aanvoerder van PSG ondervindt te veel hinder van een dijbeenblessure.

Aanvankelijk leek Thiago Silva, die tijdens het duel in Parijs na twintig minuten spelen uitviel, de terugwedstrijd te kunnen redden. Deze vlieger gaat echter niet op voor PSG, aangezien de Braziliaan niet afreist naar Barcelona. De verdediger werd vervangen door David Luiz, die tot twee keer toe vernedert werd door Luis Suarez. De Uruguayaan speelde invaller tweemaal door de benen en maakte het beide keren af.

PSG verloor in het eigen Parc des Princes met 1-3 van Barça, waardoor het een wonder nodig heeft in Catalonië. Ibrahimovic en Marco Verrati zijn inzetbaar in de return, Serge Aurier (schorsing) en Thiago Motta (hamstringblessure) zijn er niet bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen