Sparta bindt talenten: "Bewuste keuze van de spelers"

20 april 2015, 13:43

Sparta Rotterdam heeft twee talenten langer aan zich gebonden. De Kasteelclub heeft overeenstemming bereikt met Jeffrey Neral en Nazario de Fretes over een contract. Dat meldt de Jupiler League club daags na de 3-1 zege op Telstar via de officiële kanalen.

Neral is een 17-jarige verdedigende middenvelder, die als eerstejaar C-junior bij Sparta ging voetballen. Hij heeft een contract tot de zomer van 2018 getekend op Het Kasteel. De Fretes is een bijna 16-jarige aanvallende middenvelder en maakte al sinds de F-pupillen deel uit van de jeugdopleiding van Sparta. Hij heeft een tweejarige verbintenis getekend.

"Deze spelers kiezen bewust voor een toekomst bij Sparta Rotterdam", zegt manager spelerszaken en scouting Dolf Roks op de clubwebsite. "Je kan als club nooit garanties bieden dat talentvolle spelers het betaalde voetbal halen, maar er zijn ook veel voorbeelden van spelers die op (te) jonge leeftijd naar andere clubs zijn vertrokken en die het vervolgens niet hebben gehaald. Het is dan ook een compliment naar de spelers dat zij de keuze hebben gemaakt om zich verdere te ontwikkelen bij Sparta."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen