Luis Enrique: "Wij zijn niet de favoriet om de CL te winnen"

20 april 2015, 15:20

FC Barcelona verdedigt dinsdag een riante voorsprong in het eigen Camp Nou. In de kwartfinale van de Champions League werd de uitwedstrijd tegen Paris Saint Germain met 1-3 gewonnen, waardoor de Catalaanse voetbalgrootmacht goede papieren heeft om ten koste van de kapitaalkrachtige Fransen de halve eindstrijd te bereiken. Alleen een overwinning zal coach Luis Enrique tevreden stemmen, gaf hij aan op zijn perspraatje.

"Zij hebben natuurlijk een slecht resultaat neergezet, maar zullen alle wapens inzetten om alsnog te winnen. Ons doel is duidelijk: we willen deze wedstrijd winnen", aldus Luis Enrique. "Ik kan niet zeggen dat we een betere kansen hebben om door te gaan, we moeten gewoon weer een geweldige wedstrijd spelen", zegt de keuzeheer van Barça veilig. Hij weet dat Zlatan Ibrahimovic weer terug is na een schorsing. "Maar dat verandert weinig, PSG zal dezelfde speelstijl hanteren."

"De terugkeer van Ibrahimovic en Verrati (Marco, red.) zorgt er wel voor dat de individuele kwaliteiten van PSG verhoogd worden. Ze zijn zeer belangrijke spelers voor de club", stelt Luis Enrique. "Wij zijn niet de favorieten om de Champions League te winnen, we kunnen de halve finale wel halen. Maar dat geldt ook voor PSG en de andere team. Alle overgebleven clubs kunnen het toernooi winnen", aldus de trainer van de Catalanen.

Afgelopen zaterdag won Barça met 2-0 van Valencia, door treffers van Luis Suarez en Lionel Messi.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen