Porto-spits: "We hebben spelers die goed zijn in de counter"

20 april 2015, 15:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De grootste verrassing in de kwartfinales van de Champions League vond vorige week in Portugal plaats. FC Porto boekte in het eigen Estádio do Dragão een sensationele 3-1 overwinning op een slordig verdedigend Bayern München. Komende dinsdag staat de return in de Beierse Allianz Arena op het menu. Goalgetter Jackson Martinez kijkt naar de beslissende wedstrijd.

In gesprek met de Portugese krant Record zegt Martinez dat Porto een lastige opdracht te wachten staast. "We weten dat het moeilijk gaat worden en dat er lastige momenten zullen plaatsvinden in de wedstrijd. Maar ik denk wel dat we spelers hebben die goed zijn in de counter", aldus de topschutter van Porto, die één keer scoorde in het heenduel.

Met zijn ongekende doelpuntenproductie is Martinez van onschatbare waarde voor de club uit de Portugese havenstad. "Maar het team is niet afhankelijk van mij. Het gaat altijd goed als we samen alles geven. Bij Bayern zullen zich ook niet alleen maar op mij focussen. We weten dat het een heel ander duel gaat worden dan de eerste keer het geval was", aldus de Colombiaan.

Porto kan beschikken over Casemiro, die met dijbeenklachten rondliep. Danilo en Alex Sandro zijn geschorst. Bruno Martins Indi staat waarschijnlijk in de basis in München.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen