Pastore: "Vind mezelf niet de beste speler ter wereld"

20 april 2015, 18:27

Javier Pastore kreeg vorige week een bijzonder compliment. De legendarische oud-voetballer Eric Cantona noemde de naam van de Argentijnse aanvaller van Paris Saint Germain toen hem gevraagd werd wie hij de beste voetballer van de wereld vindt. Pastore zelf heeft daar een iets andere mening over.

"Cantona heeft zijn mening en ik dank hem voor zijn lof", reageert Pastore op de uitlating van de Franse oud-speler van Manchester United. "Maar ik ben het niet met hem eens, ik vergelijk mezelf niet met de beste spelers ter wereld. Ik denk dat Cristiano Ronaldo en Lionel Messi geweldige spelers zijn."

"Messi staat al zes jaar aan de absolute top, zijn cijfers zijn ongelooflijk", zegt Pastore over de aanvaller van FC Barcelona. "Hij is ook een Argentijn, het doet me goed dat iemand ons land zo goed vertegenwoordigt. Ieder seizoen speelt hij weer beter en maakt hij meer doelpunten. Ik hoop dat hij op die manier doorgaat."

In de Champions League staan Messi en Pastore dinsdag tegenover elkaar, in Camp Nou. PSG staat voor de schier onmogelijke opdracht om een 3-1 achterstand goed te maken, maar Pastore houdt hoop. "Met Ibrahimovic en Verratti hebben we twee belangrijke spelers terug. Beide spelers kunnen het verschil maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen