Van Duinen: "Die Chinees kwam al zijn beloftes niet na"

20 april 2015, 19:04

Mike van Duinen heeft het helemaal gehad met de Chinese invloeden bij ADO Den Haag. De spits kon eerder dit seizoen naar AZ, maar bleef op voorspraak van Chun Li in het Kyocera Stadion. Met name op basis van loze beloftes, concludeert de voetballer nu in gesprek met Omroep West.

"Ik had graag de stap naar AZ gemaakt, omdat ik dat een mooie stap vooruit vind. Ik denk dat ADO op dit moment nog niet op het niveau is van AZ", legt Van Duinen uit. Uiteindelijk kwam het, mede door Li, niet tot een transfer. "Dat was toen in de periode met die Chinees. Hij beloofde van alles en het klonk allemaal mooi. Uiteindelijk gaat dan je transfer niet door en zijn beloftes komt hij niet na. Dat is hartstikke zuur natuurlijk."

Van Duinen baalt als een stekker van de hele gang van zaken rond de Chinese overname van ADO Den Haag. "Er zijn een hoop beloftes gemaakt, maar nooit nagekomen. Daar heb ik wel moeite mee gehad. Als ik een afspraak maak met iemand, dan kom ik die na, maar in de voetballerij schijnt dat anders te werken."

Mede dankzij Chun Li werd ADO onlangs, na een lange soap, verkocht aan United Vansen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen